foto

Alexander May

  • nar. 8.7.1927
    Görlitz, Sachsen, Německá říše
  • zem. 2.5.2008 (80 let)
    Hannover, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Zeppelin!
2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Tompson Musik
2003 Et kütt wie et kütt (TV film)
2002 Der Narr und seine Frau heute Abend in Pancomedia (TV film)
2001 Liebesschuld (TV film)
1999 Schwarzes Blut (TV film)
Viehjud Levi
Čekání znamená smrt (TV film)
1998 Sommergewitter (TV film)
Une minute de silence
1997 Der Weihnachtsmörder (TV film)
Dizzy, lieber Dizzy
Eiskalte Liebe (TV film)
Tod im Labor (TV film)
Zpověď (TV film)
1996 Karussell des Todes, Das (TV film)
Willi und die Windzors (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Verliebte Feinde (TV film)
1994 Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Ich klage an (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
1993 Alarm auf Station 2 (TV film)
Muž pro moji ženu (TV film)
Neposvěcená válka (TV film)
Sommerliebe (TV film)
1992 Der Unschuldsengel (TV film)
Engel für Felix, Ein
1991 Bronsteins Kinder
Der Deal (TV film)
Loriots Pappa ante Portas
1990 Anderer Liebhaber, Ein (TV film)
Bei mir liegen Sie richtig
Froschintrige, Die (TV film)
1988 Ein Treffen mit Rimbaud
Gunst der Sterne, Die (TV film)
1986 Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)
Wer einsam ist, der hat es gut weil keiner da, der Ihm was tut (TV film)
Wilhelm Busch (TV film)
1985 Ein guter Schritt, Böses zu tun (studentský film)
1984 Das Leise Gift (TV film)
Ein Mann namens Parvus (TV film)
Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
1983 Frau Juliane Winkler (TV film)
Kinder unseres Volkes (TV film)
1982 Ein Fall von Zuneigung (TV film)
Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl (TV film)
1981 Alberta und Alice oder Die Unterwerfung (TV film)
Schatz des Priamos, Der (TV film)
Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
Stachel im Fleisch
1980 Leute wie du und ich (TV film)
1979 Der Durchdreher
1978 ...von Herzen mit Schmerzen (TV film)
Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
1977 Chinesische Wunder, Das
Grete Minde
Haben Sie nichts zu verzollen? (TV film)
1976 Einöd (TV film)
Klaunovy názory
Seniorenschweiz (TV film)
1975 Baby Hamilton oder Das kommt in den besten Familien vor (TV film)
Depressionen (TV film)
Die Halde (TV film)
Ein Fall für Sie! - Sonnenschein bis Mitternacht (TV film)
Ein deutsches Attentat (TV film)
1974 Auguste Bolte (TV film)
Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Schattenreiter (TV film)
1973 28/73 Zeitaufnahme(n)
Chodec
Die Geschichte einer dicken Frau (TV film)
Traumstadt
1972 Betreten verboten (TV film)
Das Paradies auf der anderen Seite
Zeitaufnahme (TV film)
1971 Jakob von Gunten (TV film)
Karpfs Karriere (TV film)
Oliver (TV film)
1970 August der Starke - Ein ganzes Volk nennt ihn Papa (TV film)
Jonathan
1969 Bischof Ketteler (TV film)
Felicita..., La (TV film)
Fragestunde (TV film)
1968 Versetzung (TV film)
1967 Tetování
1965 Das Karussell (TV film)
1964 Mann im schönsten Alter, Ein
Sie werden sterben, Sire (TV film)
1963 Orden für die Wunderkinder (TV film)
Zwei Whisky und ein Sofa
1962 Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)

TV seriály

2000 Donna Leonová (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stařec a chlapec (S01E06)
1995 A.S. (TV seriál)
Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Inka Connection (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Der Salzbaron (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
Donauprinzessin (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
We Are Seven (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Der Kunstfehler (S01E10)
Gespenstergeschichten (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Kläger und Beklagte (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
Lawinenpatrouille (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Die Berufe des Herrn K (TV seriál)
Die Reiter von Padola (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Das kleine Fernsehspiel: Die Prüfung (TV film)
1965 Der Elefant (TV film)

TV seriály

1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1970 Die Reiter von Padola (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1965 Komödie der Irrungen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace