foto

Peter Stoličný

  • nar. 19.3.1945 (75 let)
    Beharovce, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Kradnúť sa predsa nesmie (TV film)
Stratená pesnička (TV film)
1986 Dobríčko (TV film)
Kométa (TV film)
Polepetko (TV film)
Vynález (TV film)
1984 Deň je krátky (TV film)
Hra o Maruške (TV film)
Plná náruč vzduchu (TV film)
1983 A počúvaj brata (TV film)
1982 Guľôčky
Labula (TV film)
Valika (TV film)
1981 Hlúpa rozprávka (TV film)
1980 Sú veci, o ktorých sa nehovorí (TV film)
1979 Zlodej známok (TV film)
1978 Haló, tu Jakub! (TV film)
1977 Medvedí deň Maťa Mateja (TV film)
1974 O prasiatku Kvičkovi (TV film)
1973 Drevená rozprávka (TV film)
To má čas (TV film)
Známky z Indie (TV film)
1972 Čierny gróf (TV film)
1971 Marcelka (TV film)
1970 Model upír (TV film)

TV seriály

1986 Chlap v dome (TV seriál)
Zachránca (E05)
Filmový režisér (E04)
Brigáda (E03)
další epizody (5)
1984 Rozprávky zo skrinky (TV seriál)
1979 Krajina Haliganda (TV seriál)
1976 Din a Dan (TV seriál)
1975 Bakaláři (TV seriál)
Plesové šaty (S04E09)
1973 Babička to zariadi (TV seriál)
Fabrika Italiana (E03)
Veľký obchod (E02)
Iba malý darček (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky