foto

Jak Wyld

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arrowhead
Embedded
2015 #1 at the Apocalypse Box Office
2014 Ad Nauseam
2012 The 25th Reich
2009 Callabona Red
Coffee
2007 In Our Name
2006 Gene-X
2005 Mary Bryantová (TV film)
2002 Atomové tornádo (TV film)

TV seriály

2019 Straight Forward (TV seriál)
Ikke langt nok (E02)
2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
2000 Street Legal (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Dokumentární

2014 Australia: The Story of Us (TV seriál)
2008 Ženy vražedkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky