foto

Nino Marchetti

  • nar. 21.2.1909
    Udine, Friuli-Venezia Giulia, Itálie
  • zem. 2.9.1983 (74 let)
    Udine, Friuli-Venezia Giulia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Mille e una notte all'italiana, Le
Pinocchio
1971 Reverend Kolt
1970 Ragazza del prete, La
1969 Dio perdoni la mia pistola
1967 Criminali della metropoli, I
Granada addio!
1966 Královny
1965 Latinský milovník
Spiaggia libera
1964 Herkulovo vítězství
Samson a souboj siláků
1963 Queste pazze pazze donne
1962 Regina per Cesare, Una
Totò contro Maciste
1961 Gioventù di notte
1960 Il rossetto
La Donna dei faraoni
Les Cosaques
Najatý vrah
1959 Ercole e la regina di Lidia
Erode il grande
I battellieri del Volga
La cento chilometri
Peccatrice del deserto, La
1958 Il romanzo di un giovane povero
Sposa, La
Valeria ragazza poco seria
Zmýlená neplatí
1957 Nebe v plamenech
Totò, Vittorio a doktorka
1956 Orlando e i Paladini di Francia
1955 Le avventure di Cartouche
1954 Avanzi di galera
Campana di San Giusto, La
Foglio di via
L'orfana del ghetto
La donna del fiume
1953 Bengálský poklad
Il sacco di Roma
Riscatto
Ulička naděje
1952 Fratelli d'Italia
La trappola di fuoco
Plášť
1951 Anna
Canzone di primavera
Totò a králové Říma
1950 Inafferrabile 12, L'
1949 L'imperatore di Capri
Vogliamoci bene
1948 Arrivederci, papà!
Guarany
I miserabili
1947 Diavolo bianco, Il
1946 Amanti in fuga
1943 Mater Dolorosa
1942 Pantera nera, La
1941 Beatrice Cenci
Marco Visconti
Nocturno
Notte di fortuna
Piccolo mondo antico
1940 Abbandono
Alcazar
Dcera zeleného korzára
Il ponte dei sospiri
La danza dei milioni
La granduchessa si diverte
Non me lo dire!
Piccolo alpino
1939 Poplach v obchodním domě
Skandál s Dorou
1938 Stasera alle undici
Tři lásky Giuseppa Verdiho
1937 Černá kavalerie
1936 Baletky
Bílá eskadrona
Scarpe al sole, Le
Zrada v Džibuti
1933 Melodramma

TV seriály

1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
Vino e pane (TV seriál)
1967 Il triangolo rosso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky