foto

Wolf von Gersum

  • nar. 2.6.1925 (95 let)
    Duisburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Nicht Lob - noch Furcht. Graf Galen, Bischof von Münster (TV film)
Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Annemarie Lesser (TV film)
Preußen über alles... - Bismarcks deutsche Einigung (TV film)
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Peenemünde (TV film)
1969 An-Magritt
Jacques Offenbach - Ein Lebensbild (TV film)
Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1966 Der Fall Hau (TV film)
1965 Die Kette an deinem Hals (TV film)
1960 Madame Sans-Gêne (TV film)

TV seriály

1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1970 Die Kriminalnovelle (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Gertrud Stranitzki (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
1961 Heinz Erhardt Festival (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky