foto

Gerda Gmelin

  • nar. 23.6.1919
    Brunswick, Německá říše
  • zem. 14.4.2003 (83 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Die Quotenmacher (TV film)
1998 Menschen sind kalt, Die
1996 Ledová princezna (TV film)
1994 Fünf Millionen und ein paar Zerquetschte (TV film)
1991 Loriots Pappa ante Portas
Rothenbaumchaussee (TV film)
1988 Premiere
1984 Ist Onkel Jack ein Konformist? (divadelní záznam)
1983 Randale
1981 Kudenow oder An fremden Wassern weinen (TV film)
Landluft (TV film)
1979 Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 Jezdec na bělouši
1976 Hinrichtung, Die
1975 Stumme Zeugen (TV film)
1974 Sündige Kleinstadt, Die
Ulla oder Die Flucht in die schwarzen Wälder (TV film)
1971 Freudenhaus, Das
Sparks in Neu-Grönland (TV film)
St. Pauli Nachrichten: Thema Nr. 1
1970 Fröhliche Weihnachten (TV film)
1969 Das tickende Herz (TV film)
1968 Heinrich VIII. und seine Frauen
Pole Poppenspäler (TV film)
Täter auf der Spur - Schrott, Dem (TV film)
1966 Geibelstraße 27 (TV film)
1965 Der Fall Maria Schäfer (TV film)
Die Katze im Sack (TV film)
1957 Gäste im Haus (TV film)

TV seriály

2000 Pfeifer (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Drunter und drüber (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Cornelius hilft (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Die Eisprinzessin (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Das Vermächtnis (S02E09)
1986 Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Hallo Oma (TV seriál)
1984 Auf einem langen Weg (TV seriál)
Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Nesthäkchen (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Duell zu dritt (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Loriot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace