foto

Benno Hoffmann

  • nar. 30.5.1919
    Süderbrarup, Německá říše
  • zem. 9.3.2005 (85 let)
    Vomp, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Werner - Volles Rooäää!!!
1996 Werner - Das muß kesseln!!!
1990 Werner – Beinhart!
1984 Endspurt ins Glück (TV film)
1983 Start ins Glück (TV film)
1981 Heute spielen wir den Boß
1979 Es begann bei Tiffany (TV film)
Wehe, wenn Schwarzenbeck kommt
1977 Ein Abend im Salon der Marie d'Agoult (TV film)
1976 Herr S. kommt nicht zum Zuge (TV film)
1975 Berlinger
Carmina Burana (TV film)
Lina Braake
Streng geheim (TV film)
1974 Drei Männer im Schnee
Lord z Barmbecku
1972 Was wissen Sie von Titipu?
1971 Das große Projekt (TV film)
Der Opernball (TV film)
Professor Sound und die Pille - Die unwahrscheinliche Geschichte einer Erfindung (TV film)
1970 Erbe gesucht - Theater vorhanden (TV film)
Nicht fummeln, Liebling
1969 Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
1968 Phoebus oder Die Aalbucht ( (TV film)
Sommersprossen
Zámek
1967 Der Tag, an dem die Kinder verschwanden (TV film)
Florentiner Hut, Ein (TV film)
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Tragödie in einer Wohnwagenstadt (TV film)
1966 Die Nibelungen, Teil 1 - Siegfried
Geibelstraße 27 (TV film)
Kommissar X - Drei gelbe Katzen
Leben wie die Fürsten (TV film)
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1965 Annie Get Your Gun (TV film)
Das große Ohr (TV film)
Der Kandidat (TV film)
Die Herren
Fall erledigt - 'End of Conflict' (TV film)
1964 Das Pferd (TV film)
Das ozeanische Fest (TV film)
Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film)
Der Mitternachtsmarkt (TV film)
Nebelmörder
Paul Klinger erzählt abenteuerliche Geschichten
Zimmer 13
1963 Das Glück läuft hinterher
Das große Vorbild (TV film)
Echo, Das (TV film)
Feuerwerk (TV film)
Vinnetou
1962 Jeder stirbt für sich allein (TV film)
Letzter Punkt der Tagesordnung (TV film)
Útěk z Východního Berlína
1961 Das Paradies von Pont L'Eveque (TV film)
Der Transport
1960 La rivolta degli schiavi
Le Passage du Rhin
Posvícení
1959 Kráva a zajatec
König ist tot, Der (TV film)
1958 A Time to Love and a Time to Die
Münchhausen in Afrika
Poloněžná
Stefanie
1957 Konečná stanice lásky
1956 Die Halbstarken
Nacht der Entscheidung
1955 Die Barrings

TV seriály

1994 Immenhof (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Správná šestka (TV seriál)
1992 Das Jahrhundert der Detektive (TV seriál)
Familie Heinz Becker (TV seriál)
Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1988 Auch das noch... (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Caught in a Free State (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
Das kann ja heiter werden (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
1978 Medienklinik (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
Polizeistation (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Das feuerrote Spielmobil (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1971 Frei nach Mark Twain (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
1969 Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
Stewardessen (TV seriál)
1968 Sein Traum vom Grand Prix (TV seriál)
Spedition Marcus (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die Schlüssel (TV seriál)
Intercontinental-Express (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Des Broadways liebstes Kind (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky