foto

Edmilson Barros

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boca de Ouro
Tři léta
2018 Tudo Acaba em Festa
2014 Boa Sorte
Isolados
Tim Maia
2013 Gonzaga: De Pai pra Filho
Minha Mãe é uma Peça
2012 De Pernas pro Ar 2
Reis e Ratos
2010 Bem Amado, O
2007 Sem Controle
Ópera do Mallandro
2005 Máquina, A
1995 Cachaça

TV seriály

2019 Bom Sucesso (TV seriál)
2017 Tô de Graça (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2009 Decamerão, a Comédia do Sexo (TV seriál)
Força-Tarefa (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Desejo Proibido (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)

Host

TV pořady

1973 Fantástico (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky