foto

Edmilson Barros

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boca de Ouro
Três Verões
2014 Boa Sorte
Isolados
Tim Maia
2013 Gonzaga: De Pai pra Filho
Minha Mãe é uma Peça
2012 De Pernas pro Ar 2
Reis e Ratos
2010 Bem Amado, O
2007 Sem Controle
Ópera do Mallandro
2005 Máquina, A
1995 Cachaça

TV seriály

2019 Bom Sucesso (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2009 Decamerão, a Comédia do Sexo (TV seriál)
Força-Tarefa (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Desejo Proibido (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)

Host

TV pořady

1973 Fantástico (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky