foto

Daniel Hagen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Croc-Blanc
2009 Informátor!

TV seriály

2018 Strange Angel (TV seriál)
Glorification of the Chosen One (E07)
American Crime Story (TV seriál)
Dům u jezera (S02E04)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Více či méně (S01E04)
The Fosters (TV seriál)
Contact (S05E03)
2016 The Fosters (TV seriál)
Kingdom Come (S03E20)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Unknown Subject (S07E12)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Z kola ven (S04E03)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Big Coal (S03E02)
The Weight (S02E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
Čarodějky (TV seriál)
Láska je mocná čarodějka (S06E05)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Assuming the Position (S02E05)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Neviditelná (S06E10)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Whose So-Called Life Is It Anyway? (S03E12)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Mare Tranquilitatis (E06)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Finále (S06E23)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Dealership (S09E11)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A River of Candy Corn Runs Through It (S02E07)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Blue Bamboo (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace