foto

Daniel Hagen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bílý tesák
2009 Informátor!

TV seriály

2019 Já jsem noc (TV seriál)
Aloha (E05)
2018 Strange Angel (TV seriál)
Glorification of the Chosen One (S01E07)
American Crime Story (TV seriál)
Dům u jezera (S02E04)
2017 Triads (TV seriál)
Zlá krev (TV seriál)
Více či méně (S01E04)
The Fosters (TV seriál)
Contact (S05E03)
2016 The Fosters (TV seriál)
Kingdom Come (S03E20)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Unknown Subject (S07E12)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Z kola ven (S04E03)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Big Coal (S03E02)
The Weight (S02E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
Čarodějky (TV seriál)
Láska je mocná čarodějka (S06E05)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Assuming the Position (S02E05)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Neviditelná (S06E10)
1999 Roswell (TV seriál)
285 South (S01E06)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Whose So-Called Life Is It Anyway? (S03E12)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Mare Tranquilitatis (E06)
Případ pro Sam (TV seriál)
Střílej, abys zabil (S02E12)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Finále (S06E23)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Dealership (S09E11)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A River of Candy Corn Runs Through It (S02E07)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Personal Demons (S03E07)
Benefactors (S02E15)
Strange Bedfellows (S02E14)
1994 Zákon a pořádek (TV seriál)
Blue Bamboo (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky