foto

Mark Fergus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Manhunt
2019 Poslední Vermeer
2016 Maximum Ride - Experimentální děti
2015 Inside Out
2011 Kovbojové a vetřelci
2008 Iron Man
2006 Potomci lidí
První sníh
2003 Smrtící důsledek

TV seriály

2019 The Expanse (TV seriál)
New Terra (S04E01)
2018 The Expanse (TV seriál)
It Reaches Out (S03E08)
Fight or Flight (S03E01)
2017 The Expanse (TV seriál)
The Monster and the Rocket (S02E12)
Home (S02E05)
Safe (S02E01)
2015 The Expanse (TV seriál)
The Big Empty (S01E02)
Dulcinea (S01E01)

Režijní filmografie

Filmy

2006 První sníh

TV pořady

2011 Conversations with Hollywood (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 The Expanse (TV seriál)
Nemesis Games (S05E10)
Winnipesaukee (S05E09)
Hard Vacuum (S05E08)
další epizody (5)
2020 The Expanse (TV seriál)
Down and Out (S05E05)
Gaugamela (S05E04)
Mother (S05E03)
další epizody (5)
2019 The Expanse (TV seriál)
Cibola Burn (S04E10)
Saeculum (S04E09)
The One-Eyed Man (S04E08)
další epizody (10)
2018 The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
Congregation (S03E12)
Fallen World (S03E11)
další epizody (13)
2017 The Expanse (TV seriál)
Caliban's War (S02E13)
The Monster and the Rocket (S02E12)
Here There Be Dragons (S02E11)
další epizody (13)
2016 The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Critical Mass (S01E09)
Salvage (S01E08)
další epizody (6)
2015 The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
The Big Empty (S01E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce