foto

Emma Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Sněhulák
2016 Pýcha, předsudek a zombie
2014 71
A zase ti Mupeti!
Goob
The Inbetweeners 2
2012 Bídníci
Ptačí zpěv (TV film)
2011 Bouřlivé výšiny
Přizdis*áči
2010 Toast (TV film)
2009 Mojžíš Jones (TV film)
2007 Abbey, The (TV film)
2006 Ze života nevěstky (TV film)
2000 The Wedding Tackle
1998 Children of the New Forest (TV film)
1994 Wanted

TV seriály

2014 Babylon (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2013 Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Sorrow's Child (E03)
Light Falls (E02)
další epizody (4)
Utopia (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2010 Material Girl (TV seriál)
Roger & Val Have Just Got In (TV seriál)
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
2008 Dead Set (TV seriál)
Lost in Austen (TV seriál)
Milenky (TV seriál)
2007 Lilies (TV seriál)
2006 Modern Toss (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2004 Feather Boy (TV seriál)
Hex (TV seriál)
2003 Single (TV seriál)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
2000 Life Force (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky