foto

Emmerich Schrenk

  • nar. 2.11.1915
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2.10.1988 (72 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1973 Van der Valk a boháči (TV film)
1972 Stalo se na zámku Wildberg
1971 Theodor Kardinal Innitzer (TV film)
1970 Blaue Blüten (TV film)
Passion eines Politikers (TV film)
1969 Donnerwetter! Donnerwetter! Bonifatius Kiesewetter
1965 DM-Killer
Himbeerpflücker, Der
St. Pauli Herbertstraße
1963 Alles gerettet (TV film)
Barras heute
Die schwarze Kobra
Karriere (TV film)
Wahre Geschichte vom geschändeten und wiederhergestellten Kreuz, Die (TV film)
1962 Er kann's nicht lassen
1961 Lebensborn
Orgelbauer von St. Marien, Der
1960 Frauen in Teufels Hand
Ich heiße Robert Guiscard (TV film)
Wegen Verführung Minderjähriger
1959 Arzt ohne Gewissen
Der Fall Pinedus (TV film)
Kráva a zajatec
1958 Blitzmädels an die Front
Einmal noch die Heimat seh'n
Gefährdete Mädchen
Mädchen mit den Katzenaugen, Das
U47 - Kapitänleutnant Prien
Unruhige Nacht
1957 Der Pfarrer von St. Michael
Der Wilderer vom Silberwald
1956 Jäger vom Roteck, Der
Wo der Wildbach rauscht
1955 Jednotka 08/15 - Ve vlasti
Jednotka 08/15 - Ve válce
1954 Jednotka 08/15 - Před bojem
1953 Das letzte Aufgebot
Der Verschwender
1951 Der Fünfminutenvater
Der fidele Bauer
Jaro na ledě
1949 Duell mit dem Tod
Rosen der Liebe

TV seriály

1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Maghrebinische Geschichten (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace