foto

Heinz Peter Scholz

  • nar. 3.8.1916
    Königsberg, Německá říše
  • zem. 1992
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Flotte Biester auf der Schulbank
1979 Gesundheit (TV film)
1970 Schlagzeilen über einen Mord (TV film)
1969 Kollege Bindelmann (TV film)
1968 Wo man sich trifft (TV film)
1967 Anastasia (TV film)
Ausgefüllte Leben des Alexander Dubronski, Das (TV film)
Lord am Alexanderplatz, Ein
Třetí rukavice (TV film)
1964 Das Fräulein an der Kasse (TV film)
1963 Nahý mezi vlky
1960 Scheidungsgrund: Liebe
1955 Rosenmontag
1954 Jednotka 08/15 - Před bojem

TV seriály

1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
1975 Spannagl & Sohn (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Fall Rohrbach, Der (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky