foto

Wolfgang Engels

  • nar. 13.5.1908
    Brunswick, Německá říše
  • zem. 1983

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Watussi (TV film)
1974 Nebel (TV film)
1972 Deutsche Novelle (TV film)
Land (TV film)
1971 Iwanow (TV film)
Narrenspiegel (TV film)
Operation Walküre (TV film)
Vogel bin ich nicht, Ein (TV film)
1970 Der Tod des Deputierten Jean Jaurès (TV film)
Die blinden Ameisen (TV film)
Recht auf Gewissen (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1969 Goldene Städte (TV film)
Kleinbürger, Die (TV film)
Mond über dem Fluß (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film)
Ping Pong
Schinderhannes (divadelní záznam)
Versetzung (TV film)
1967 Die Letzten (TV film)
Dieser Platonow... (TV film)
König Ödipus (TV film)
Phädra (TV film)
1966 Schloß, Ein (TV film)
1965 Das Haus (TV film)
Party im Zwielicht (TV film)
1964 Polizeirevier Davidswache
1963 Freunde wie Wölfe (TV film)

TV seriály

1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Pater Brown (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky