foto

Rudolf Wessely

  • nar. 19.1.1925
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 25.4.2016 (91 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Lüg weiter, Liebling (TV film)
2008 Schokolade für den Chef (TV film)
2005 Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
2004 Jedermann (TV film)
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2003 Hlasy minulosti (TV film)
Just Get Married!
2001 Zwei Brüder - Farbe der Nacht (TV film)
2000 Cymbelin (TV film)
Gripsholm
1999 Die Nichte und der Tod (TV film)
Pomsta ženy (TV film)
Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1998 Hurenmord - Ein Priester schweigt (TV film)
Opernball (TV film)
Totalschaden (TV film)
Úhlavní nepřátelé - Špatné rozhodnutí (TV film)
1997 Comedian Harmonists
Der Besuch
Der Unfisch
1993 Der Nachbar
1992 Der Bergdoktor - Auferstehung (TV film)
Klinik des Grauens
1990 Cafe Europa
1989 Follow Me
1986 Das Diarium des Dr. Döblinger
Geblendeter Augenblick - Anton Weberns Tod (TV film)
Wahnfried - Richard & Cosima
1985 Hochzeitstag, Der (TV film)
1984 Lieber Karl
1983 Jedermann (TV film)
1982 Die Ausgesperrten (TV film)
1981 Der Schüler Gerber (TV film)
1980 Sonntagskinder
1979 Die Stühle des Herrn Szmil (TV film)
Kleine Figur meines Vaters, Die
Wunder einer Nacht (TV film)
1978 Dona Rosita oder Die Sprache der Blumen (TV film)
Heinrich Heine (TV film)
Krejčík z Ulmu
Wilhelm Meisters Lehrjahre (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)
Ketten (TV film)
S láskou k vlasti nejdál dojdeš
Silný Ferdinand
Weder Tag noch Stunde (TV film)
Život schizofrenního básníka Alexandra Märze (TV film)
1973 Wenn ihr wollt, ist es kein Märchen (TV film)
1972 Der Mann auf meinem Rücken (TV film)
Der Tod des Ministers (TV film)
1970 Blaue Blüten (TV film)
Friede den Hütten! Krieg den Palästen! (TV film)
Kannibalen (TV film)
1969 Der vierte Platz (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
Juno und der Pfau (divadelní záznam)
Kaddisch nach einem Lebenden (TV film)
Was kam denn da ins Haus? (divadelní záznam)
1968 Tragödie auf der Jagd (TV film)
1967 Millionen für Penny (TV film)
1966 Wo wir fröhlich gewesen sind (TV film)
1965 Spiel (TV film)
1962 Süden (TV film)
1961 Guten Tag, lieber Tag
1958 Beatrice Und Juana (TV film)
Helenchen ist glücklich (TV film)
1955 Das Stacheltier - Letztes Fach unten rechts
1953 Das Stacheltier - Eine Liebesgeschichte

TV seriály

2010 Klimawechsel (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Benátské finále (E05)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Policejní tango (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Salzburger Nockerln (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1984 Heimat - Eine deutsche Chronik (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Das Ding (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)
2000 Deutschlandspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky