foto

Gerd Biewer

  • nar. 9.2.1926
    Saarlouis, Saarland, Německá říše
  • zem. 29.3.1981 (55 let)
    Východní Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Ende vom Lied (TV film)
1975 V zemi blahobytu (TV film)
1974 Das letzte Wort (TV film)
Nachtasyl (TV film)
1972 27 Waggons Baumwolle (TV film)
Die Ballade von der Geige (TV film)
1971 Letzte Wort, Das (TV film)
1970 Plautus im Nonnenkloster (TV film)
1967 Die Schule der Frauen (TV film)
Mirandolina (divadelní záznam)
1966 Stützen der Gesellschaft (TV film)
1965 Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
Manana, Manana (TV film)
Schule der Frauen (TV film)
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
Volpone (TV film)
1963 Der Neue - Teil 1 (TV film)
Die Räuberbande (TV film)
Die gute Partie (TV film)
Humphrey George (TV film)
Tote reden nicht (TV film)
1962 Der Vierte (TV film)
U francouzských krbů
1961 Italienisches Capriccio
Sen kapitána Loye
1960 Hochmut kommt vor dem Knall
1959 Der Held der westlichen Welt (divadelní záznam)
Musterknaben
Než udeří blesk
Premiéra se odkládá
Zboží pro Katalánii
1958 Der Mörder bin ich (TV film)
Eskadra Netopýr
1957 Polonia-Express (TV film)
1956 Joe Hill, der Mann, der niemals starb (TV film)
1955 Pauken und Trompeten (divadelní záznam)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
1961 Ermordete greift ein, Der (TV seriál)
Vzpoura svědomí (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
Útěk z pekla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky