foto

Inge Herbrecht

  • nar. 2.9.1925
    Karlsruhe, Německá říše
  • zem. 15.4.2012 (86 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Wedding
1986 Rosa Luxemburg
1980 Meister Timpe (TV film)
1976 Der aufrechte Gang
1974 Lohn und Liebe (TV film)
1973 Im Reservat
1972 Das Geheimnis der alten Mamsell (TV film)
1968 Einer fehlt beim Kurkonzert (TV film)
1966 Ono
Socialaristokraten (TV film)
1960 Blaulicht - Ein gewisser Herr Hügi (TV film)
Die Nacht in Zaandam (TV film)
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
1957 Onkelchens Traum oder Eine seltsame Verlobung (TV film)
1956 Was, Sie kennen Milton nicht? (TV film)
1955 Pauken und Trompeten (divadelní záznam)
1951 Stíny nad ostrovy

TV seriály

1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Das kalte Herz (TV seriál)
1977 Jede Woche hat nur einen Sonntag (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1974 Unter einem Dach (TV seriál)
1973 Stationen (TV seriál)
Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Sprungbrett (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky