foto

Sabine Thalbach

  • nar. 4.8.1932
    Berlín, Německá říše
  • zem. 30.9.1966 (34 let)
    Východní Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Die Gänse von Bützow (TV film)
1967 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Lord am Alexanderplatz, Ein
1966 Irrlicht und Feuer (TV film)
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Köpfchen, Kamerad (TV film)
Lotova žena
Tiefe Furchen
1964 Blaulicht - Freizügigkeitsverkehr (TV film)
Der Neue - Teil 2 (TV film)
Engel im Fegefeuer
Geliebte weiße Maus
1963 Das Stacheltier - Klapper macht Karriere
Das Stacheltier - Träume sind Schäume
Der Neue - Teil 1 (TV film)
Karbid und Sauerampfer
Nyní i v hodinu mé smrti
1962 Altweibersommer
Das Stacheltier - Der Dickhäuter
Das Stacheltier - Singende, klingende Heimat
Die Weber (TV film)
1961 Das Stacheltier - Der Fall Herkules
Das Stacheltier - Vorübergehend geschlossen
Das Stacheltier - Wer an der Strippe hängt
Drei Kapitel Glück
Muž s objektivem
1960 Gerichtet bei Nacht (TV film)
Hochmut kommt vor dem Knall
Kein Ärger mit Cleopatra
Lidé s křídly
1959 Kleine Kuno, Der
Musterknaben
Premiéra se odkládá
Senta auf Abwegen
1958 Klotz am Bein
Píseň námořníků
1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
Katzgraben (divadelní záznam)
Vergeßt mir meine Traudel nicht
Čarodějky ze Salemu
1956 Fuhrmann Henschel
Yvettiny miliony
1955 Kdo má svou ženu rád
Pauken und Trompeten (divadelní záznam)
1953 Anna Susanna
1952 První v cíli
1951 Poddaný
Stíny nad ostrovy

TV seriály

1965 Aus dem Tagebuch eines Minderjährigen (TV seriál)
1961 Ermordete greift ein, Der (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky