foto

Edgar Külow

  • nar. 10.9.1925
    Werdohl, North Rhine-Westphalia, Německá říše
  • zem. 29.9.2012 (87 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Láska na druhý pokus (TV film)
1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
Heute sterben immer nur die anderen
1990 Sprungdeckeluhr, Die
1989 Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
Zwei schräge Vögel
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Eine verfahrene Kiste (TV film)
Mensch, mein Papa...!
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Teuer bezahlt (TV film)
1986 Das Gesellenstück (TV film)
Richter in eigener Sache (TV film)
1985 Irrläufer (TV film)
Ode dneška dospělý
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)
Gitarre oder Stethoskop (TV film)
1981 Die Gäste der Mathilde Lautenschläger (TV film)
1980 Spreelore oder Das heiße Blut
1979 Anna und das Familiengespenst (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Fall Petra Hansen (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Verlobung in Hullerbusch (TV film)
1978 Der zweite Mann (TV film)
1977 Das Lügentrio (TV film)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn die Karre nicht läuft (TV film)
Ein Wigwam für die Störche (TV film)
Liebesfallen
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Heute ist Freitag (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
Schwester Agnes (TV film)
1974 Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
Kit a spol.
1973 Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Legenda o Pavlovi a Pavle
1972 Bei uns ist jeden Tag Premiere (TV film)
Der Mann seiner Frau (TV film)
1969 Weihnachtsmann heißt Willi, Der
1968 Výstřely pod šibenicí
1967 Svatební noc v dešti
1965 Bez pasu v cizích postelích
Messeschlager Gisela (TV film)
1963 Das Stacheltier - Träume sind Schäume

TV seriály

1998 Salto kommunale (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Die Gespenster von Flatterfels (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1989 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1978 Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace