foto

Steffie Spira

  • nar. 2.6.1908
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 10.5.1995 (86 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Apfelbäume
1989 Princezna Husopaska
1988 Herečka
1986 Autoškola
Blonder Tango
Das wirkliche Blau (TV film)
1985 Haifischfütterer, Der
1984 Klassenkameraden (TV film)
Mit vierzig hat man noch Träume (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Die Schüsse der Arche Noah
1982 Konrads Erbtanten (TV film)
Znepokojení
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nie bist du da (TV film)
1980 Beenschäfer (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein sympathischer junger Mann (TV film)
Mein Vater Alfons
Yvonne (TV film)
1979 Anna und das Familiengespenst (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Akte Zabel (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Gelb ist nicht nur die Farbe der Sonne (TV film)
1978 Auf Station 23 (TV film)
Du und icke und Berlin (TV film)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
Die seltsame Reise des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1974 Bittere Pillen (TV film)
Nové příběhy z Florentinské 73 (TV film)
1973 Ein wunderbarer Tag (TV film)
1972 Er - Sie - Es (TV film)
Florentinská 73 (TV film)
Velká cesta Agáty Schweigertové (TV film)
1967 Geliebter Herr Kollege (TV film)
Television (TV film)
Zielansprache (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Nora oder Ein Puppenheim (TV film)
1964 Das Stacheltier - Alter Hut und Schweinezähne
Die Heiratsurkunde (TV film)
1963 Die Glatzkopfbande
Mordaffäre Molitor (TV film)
Top Secret (TV film)
1962 Die Ratten (TV film)
Josef und seine Brüder (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
Schneewittchen
1960 Alwin der Letzte
Die Lawine (TV film)
1959 Křesadlo
Tote Seelen (TV film)
1958 Der Prozeß wird vertagt
1957 Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
Die Ratten (TV film)
1956 Das Stacheltier - ...und alle, alle kamen
Das Stacheltier - Der Querkopf
Heimliche Ehen
Nekrassow (TV film)
Thomas Müntzer
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy
1951 Poddaný
1950 Bürgermeister Anna
1949 Der große Mandarin
Die Brücke

TV seriály

1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky