foto

Sang-hoon Jeong

  • nar. 9.9.1978 (41 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dubeon halkkayo
Keonteurol
2018 Baebaneui jangmi
Geiteu
Heungbu
2017 Lomaeui hyooil
Ssunkiseuteu paemilli
2016 Deokhyeongjoo
2011 Kyeoljeongjeok hanbang
2006 Jeonseolui gohyang
2004 Mokponeun hanggooda
2003 Yeongeo wanjeonjeongbok
2001 Hwasango

TV seriály

2020 Beomwisoosa (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Dinner Mate (TV seriál)
2019 Ligalhai (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Pyeongil ohoo seshiui yeonin (TV seriál)
2018 Big poreseuteu (TV seriál)
Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Gyeryongseonnyeojeon (TV seriál)
2017 Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2016 Jiltueui hwasin (TV seriál)
Woonppallomaenseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Yubunyeoeui tansaeng (TV seriál)
2015 Gopumgyeok jjaksarang (TV seriál)
Oneulbooteo saranghae (TV seriál)
2007 Pureun mulgogi (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
2003 헬로 발바리 (TV seriál)
2002 Geu yeoja salamjabne (TV seriál)
2000 Don.com (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
Ggotboda cheongchun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky