foto

Doris Thalmer

  • nar. 20.7.1907
    Frankfurt am Main, Německá říše
  • zem. 9.10.1998 (91 let)
    Bad Saarow, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Zázračná léta (TV film)
1991 Die Sprache der Vögel (TV film)
Jugend ohne Gott (TV film)
Versteckte Fallen
1989 Magdalenenbaum, Der
1988 Die Entfernung zwischen Dir und mir und ihr
Felix und der Wolf
Jedni druhých břemena neste
Kai aus der Kiste
1987 Die Alleinseglerin
Einzug ins Paradies (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Um jeden Preis, Der (TV film)
1985 Geschichte vom goldenen Taler, Die
Unternehmen Geigenkasten
1984 Rublak - Die Legende vom vermessenen Land
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Kasse, bitte (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
Já nejsem Don Quichote (TV film)
Meine fünf Frauen (TV film)
Robert in Berlin (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Wette (TV film)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Abseits (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Nie bist du da (TV film)
Nežádoucí host (TV film)
Tajemný jakobín
1980 Albertine oder Das schlimme Ding, sich in eine Braut zu verlieben (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - In Kost und Logis (TV film)
Glück und Glas (TV film)
Hedda Gabler (TV film)
Hedda Gabler (TV film)
Snoubenka
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1977 Auftrag: Überleben (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Pasáček zajíců (TV film)
1976 Der Mörder (TV film)
1975 Aus meiner Kindheit
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1974 Der Maulheld (TV film)
Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
Galgenbergstory (TV film)
Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
Rückkehr als Toter (TV film)
1973 Bitte, recht freundlich! (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1972 Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Die kürzeste Nacht (TV film)
Čas čápů
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
1968 Den rozloučení
1967 Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Schwester (TV film)
1965 Tiefe Furchen
1964 Blaulicht - Freizügigkeitsverkehr (TV film)
Sie heißt Meta Hall (TV film)
Sieh' den Menschen. Eine Episode um Käthe Kollwitz (TV film)
1963 Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
Julia lebt
Mordaffäre Molitor (TV film)
1962 ...und Deine Liebe auch
Totentanz (TV film)
1960 Lidé s křídly
1959 Kabale und Liebe
1956 Thomas Müntzer
Yvettiny miliony
1953 Tajná akta Solvay
1933 Anna und Elisabeth
1932 Acht Mädels im Boot
1931 Dívky v uniformě

TV seriály

1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
Spreewaldfamilie (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky