foto

Albert Hetterle

  • nar. 31.10.1918
    Peterstal, Ukrajina
  • zem. 17.12.2006 (88 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Wer zweimal lügt (TV film)
1992 Antigona
1991 Mein Kampf (TV film)
1986 Ernst Thälmann (TV film)
Hut des Brigadiers, Der
1979 Einfach Blumen aufs Dach
Stýna (TV film)
1973 Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
1972 Der Egoist (divadelní záznam)
Navzdory všemu
1966 Die Ermittlung - Oratorium in 11 Gesängen (TV film)
Die Nacht zwischen Donnerstag und Freitag (TV film)
Lebende Ware
1965 Der Teufelsschüler (TV film)
Seine Kinder (TV film)
Solange Leben in mir ist
1964 Onkel Wanja (TV film)
Sieh' den Menschen. Eine Episode um Käthe Kollwitz (TV film)
1963 Alle Menschen sind gleich geboren (TV film)
Die rote Kamille (TV film)
Geheimarchiv an der Elbe
1962 Der Weg nach Füssen (TV film)
Druhá kolej
1961 Das Rabaukenkabarett
Die letzte Nacht (TV film)
Ein Sommertag macht keine Liebe
Hoffnung auf Kredit (TV film)
Und das am Heiligabend (divadelní záznam)
1960 Die heute über 40 sind
Klamné iluze
Lidé s křídly
Signal in der Nacht
Spotkania w mroku
1959 Dame und der Blinde, Die (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
Kapitäne bleiben an Bord
Maibowle
1957 Stopa vede do tmy
1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)
Drei Mädchen im Endspiel
Thomas Müntzer
1954 Gefährliche Fracht

TV seriály

1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1999 Hans Warns - Mein 20. Jahrhundert

Režijní filmografie

Filmy

1980 Nachtasyl (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky