foto

Horst Friedrich

  • nar. 18.8.1911
    Brieg, Silesia, Německá říše
  • zem. 13.10.1975 (64 let)
    Východní Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Licht auf dem Galgen, Das
1974 Karriere N (TV film)
1972 Der Mörder sitzt im Wembley-Stadion (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
1970 Effi Briest (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
1968 Der Mord, der nie verjährt
Ein Krug mit Oliven
Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
1967 Der Mann aus Kanada (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
1966 Briefe ohne Absender (TV film)
Der Präsident ist beleidigt (TV film)
1965 Solange Leben in mir ist
1964 Das Lied vom Trompeter
Der Lord von Finkenwärder (TV film)
Der Narr (TV film)
Engel im Fegefeuer
1963 Die Glatzkopfbande
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
Humphrey George (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
1962 Ist doch kein Wunder (TV film)
Umělcem s překážkami
1961 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)
Die letzte Nacht (TV film)
Hoffnung auf Kredit (TV film)
Honba za botou
Liebe und der Co-Pilot, Die
Případ Gleiwitz
Weekend im Paradies (TV film)
1960 Fernsehpitaval - Der Fall Haarmann (TV film)
Häschen Schnurks (TV film)
Spotkania w mroku
1959 Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
Zmatky lásky
1958 Fernsehpitaval - Das Loch in der Mauer (TV film)
Versuchsreihe K7 (TV film)
1957 Berlín - rozdělené město
Lissy
Vinen či nevinen
1956 Der Prozeß Mary Dugan (TV film)
Joe Hill, der Mann, der niemals starb (TV film)
Případ v Benderathu
Vorsicht, bissig!
Was, Sie kennen Milton nicht? (TV film)
1955 Die gestohlene Prinzessin (TV film)
Star mit fremden Federn

TV seriály

1974 ABC der Liebe (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
Útěk z pekla (TV seriál)
1958 Haare hoch! (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky