foto

Micuki Saiga

  • nar. 12.6.1973 (44 let)
    Saitama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
IS: Infinite Stratos 2 – World Purge hen
2012 Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
2011 Eijú densecu: Sora no kiseki The Animation
Inazuma Eleven GO: Kyūkyoku no Kizuna Griffon (TV film)
Malí ninjové
2010 Eve no jikan gekijōban
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Šin-men (TV film)
2009 Denpateki na kanodžo
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
2008 Akuerian eiji: Gekijô-ban
Naišo no cubomi
2007 Cubasa Tokio Revelations
.hack//G.U. Returner
Kjó kara maó! R
2006 Genšiken
Hellsing
Mai-Otome Zwei
2005 Azumanga Web daiō
Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Shambala o juku mono
Ičigo 100% (2005)
Seikai no senki III
2004 Cossette no šózó
Ó dorobó Jing in Seventh Heaven
2003 .hack//GIFT
.hack//Unison
Mazinkaiser: Šitó! Ankoku daišógun
2002 Gekka bidžin
I'll/CKBC
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
2001 Guren
2000 Amon: Devilman mokushiroku
Triangle Heart: Sazanami džoširjó
1999 Čiisana kjodžin Microman
1998 Slayers Gorgeous
1969 Onna tobakuši čóhan tabi

TV seriály

2017 Masamune-kun no Revenge (TV seriál)
Super Lovers 2 (TV seriál)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
Norn 9: Norn + Nonetto (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Super Lovers (TV seriál)
Šónen Maid (TV seriál)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
Jurikuma araši (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen SC (TV seriál)
2014 Bakumacu Rock (TV seriál)
Future Card Buddyfight (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
Sengoku Basara: Judge End (TV seriál)
Sin Strange+ (TV seriál)
Strange+ (TV seriál)
2013 Beast Saga (TV seriál)
Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Čihajafuru 2 (TV seriál)
Inazuma Eleven GO Galaxy (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
2012 Code: Breaker (TV seriál)
Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Mojašimon Returns (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
2011 Denpa onna to seišun otoko (TV seriál)
Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makyó (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
Zuzčina ZOO (TV seriál)
2010 Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Kuragehime (TV seriál)
Scan2Go (TV seriál)
Sekirei: Pure Engagement (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
2009 Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Slap Up Party: Arad Senki (TV seriál)
Sora no manimani (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
07-Ghost (TV seriál)
2008 Hatenkó júgi (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Monochrome Factor (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Eikoku koi monogatari Emma: Molders hen (TV seriál)
Gecumen to heiki Mina (TV seriál)
Genšiken 2 (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Kótecu sangokuši (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
Šinreigari: Ghost Hound (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Terra e... (TV seriál)
2006 Bakegyamon (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
.hack//Roots (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
Sasami: Mahou Shoujo Club (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Cluster Edge (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Sugar Sugar Rune (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Major (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-chan Magikarte Z (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
Space Symphony Maetel: Ginga tecudó 999 gaiden (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gilgamesh (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
R.O.D - the TV (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
.hack//SIGN (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
2001 Kasumin (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Seikai no senki II (TV seriál)
SoulTaker (TV seriál)
Zoids: Šin seiki/Zero (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Seikai no senki (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1999 GTO (TV seriál)
Hvězdný erb (TV seriál)
Zoids (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Odžarumaru (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace