foto

Danny Nelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona
2007 China
Randy and the Mob
2006 Činy a sláva 3: Rozdělení
2005 Elvisovy začátky (TV film)
False River
Warm Springs (TV film)
Činy a sláva 2
2002 Leo
2001 Bojkot (TV film)
Zlomení
2000 A Good Baby
Legenda o slavném návratu
Píseň svobody (TV film)
Songcatcher
Unshackled
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
Hodiny před popravou (TV film)
Selma, Lord, Selma (TV film)
Živelná pohroma
1998 Nástrahy lásky
1997 Blesk (TV film)
Půlnoc v zahradě dobra a zla
1996 Nightjohn (TV film)
Čas zabíjet
1995 Captured Alive
Dobrodružství Augusta Kinga
Luční harfa
Vicious Kiss
1994 Život naruby
1993 I'll Fly Away: Then and Now (TV film)
1991 Hledám místo
Neškodná lež (TV film)
Paris Trout (TV film)
Smažená zelená rajčata
1990 Hraniční přestřelka
Slib (TV film)
Šílený Jake
1989 Stalo se v Cold Sassy (TV film)
Traveling Man (TV film)
1987 Al Capone Gang
Dead Aim
1986 As Summers Die (TV film)
Smrtelná aféra
1985 Go Tell It On the Mountain (TV film)
1984 Baron a ostrý Bill (TV film)
Mutant
Tank
The Bear
1983 Marvin and Tige
Provinční vražda (TV film)
The American Snitch (TV film)
1982 Služebnou v Americe (TV film)
Tennessee Stallion
1981 Sharkyho mašina
The Night the Lights Went Out in Georgia
1980 Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
1979 Freedom Road (TV film)
Prize Fighter, The
1977 Greased Lightning

TV seriály

1996 Savannah (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1982 Catlins, The (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Breaking Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace