foto

J. Don Ferguson

  • nar. 21.11.1933
    Savannah, Georgia, USA
  • zem. 1.10.2008 (74 let)
    Savannah, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 The Second Chance
2002 Jů, vona je chlap
2001 Suplent
2000 Legenda o slavném návratu
Vzpomínka na Titány
1998 První liga 3: Zpátky do druhé ligy
1997 Raney
Tajemství loňského léta
1996 Eddie
Vzali roha
1995 Příběh Dottie Westové (TV film)
Síla lásky
1994 Strom snů
Vraždy v Radiolandu
1993 Linda (TV film)
Oči z ložnice (TV film)
Program
1992 Freejack
Můj bratranec Vinny
Válka v ulici (TV film)
1991 Oběť krásy (TV film)
Výstřely na sklonku dne (TV film)
1990 Vražda ve státě Mississippi (TV film)
When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Fast Food
Návrat muže z bažin
Traveling Man (TV film)
Unconquered (TV film)
1988 Final Cut
Větrné mlýny bohů (TV film)
1987 Schůzka s andělem
1986 Vzpoura strojů
1985 Running Mates
1984 Kidco
Tank
1983 Provinční vražda (TV film)
The American Snitch (TV film)
1982 Tennessee Stallion
1981 Nemilovaná
Sharkyho mašina
The Night the Lights Went Out in Georgia
When the Circus Came to Town (TV film)
1980 Miláčkové
Psanci
1979 I Know Why the Caged Bird Sings (TV film)
Norma Rae
Prize Fighter, The
1978 Our Winning Season
Summer of My German Soldier (TV film)
1977 The Lincoln Conspiracy
1976 Gator
1974 F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles' (TV film)
Greatest Gift, The (TV film)
Nejtěžší yard

TV seriály

1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Apollo One (E02)
1996 Savannah (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace