foto

Bob Hannah

  • nar. 13.2.1939
    Tuscaloosa, Alabama, USA
  • zem. 14.8.1996 (57 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 A Mother's Instinct (TV film)
Vzali roha
1995 Báječná léta
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
Jednou o Vánocích (TV film)
1993 Scattered Dreams (TV film)
Tanec s bílým psem (TV film)
1992 Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story, A (TV film)
Zločiny lásky
1991 Oběť krásy (TV film)
Pán přílivu
Smažená zelená rajčata
Vražda v New Hampshire (TV film)
1990 Slib (TV film)
1989 Chattahoochee
Noční procházka (TV film)
The Ryan White Story (TV film)
Řidič slečny Daisy
1988 A Stoning in Fulham County (TV film)
1987 Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story (TV film)
The Offspring
1986 Dallas: The Early Years (TV film)
Důvěrní cizinci (TV film)
Resting Place (TV film)
Smrtelná aféra
1985 Go Tell It On the Mountain (TV film)
Invaze U.S.A.
Running Mates
Rychle domů (TV film)
1984 Fix, The
Tank
The Bear
1983 The American Snitch (TV film)
Wars, The
1982 Příležitost pro šest
Tennessee Stallion
Vražedná linka
Říkají mi Bruce
1981 Callie & Son (TV film)
Cestou necestou
Král Kobra
Nemilovaná
1980 Angel City (TV film)
Carny
Georgia Peaches, The (TV film)
První dáma country music
1979 Norma Rae
1975 Moonrunners
1974 Buster and Billie
Cockfighter
Greatest Gift, The (TV film)

TV seriály

1996 Savannah (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Concrete Cowboys (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace