foto

Daniil Vachrušev

  • nar. 10.4.1992 (27 let)
    Kotlas, Archangelská oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na Paříž!
Rjobra
2018 Fizruk spasayet Rossiyu
Jolki Poslednije
SuperBobrovy. Narodnyje mstiteli
Sčasťa! Zdorovja!
2017 Jolki novyje
2016 Děrži udar, dětka!
Psichi
SuperBobrovy
2014 Vypusknoj

TV seriály

2018 Pekar i krasavica (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Beglec (TV seriál)
Byvšije (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 1 (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Luna (TV seriál)
2013 Studija 17 (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky