foto

Elle Furudahl

  • nar. 12.7.1981 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Nepřestávej snít
Älskade unge
2016 Země jahod
2015 Stádo
2011 Líbej mě

TV seriály

2019 Allt jag inte minns (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Jägarna (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Ängelby (TV seriál)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Wallander (TV seriál)
Sorgfågeln (S03E06)
Mordbrännaren (S03E05)
Saknaden (S03E04)
další epizody (6)
2012 30° i februari (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Rudý vlk (E04)
Studio Sex (E03)
Hlavní vysílací čas (E02)
2010 Wallander (TV seriál)
Arvet (S02E11)
Vålnaden (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky