foto

Rjó Kase

  • nar. 9.11.1974 (42 let)
    Jokohama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
2016 Azumi Haruko wa jukue fumei
Kono mači no inoči ni (TV film)
Mlčení
2015 Foujita
Naše malá sestra
2014 Jayuui eondeok
Judge!
Watashi no Hawaii no Arukikata
2013 Hadžimari no miči
Ore Ore
Pekorosu no haha ni ai ni iku
SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
2012 Gekijyohan SPEC ~Ten
Hra na lásku
SPEC: Shou
Ukrutnost nade vše
2011 Konzen tokkjú
Neklid
Tokyo Oasis
2010 Kaitanshi jokei
Mother Water
Otóto
Ukrutnost
2009 Insutanto numa
Jūryoku piero
Pool
2008 Gou-Gou datte neko de aru
Gururi no koto
Inu to watashi no 10 no yakusoku
Nebeští jezdci
Pako to mahō no ehon
R246 Story
Tokio!
Tónan kadobeja nikai no onna
Yama no anata - Tokuichi no koi
2007 Brýle
Orion-za kara no shôtaijô
2006 Dopisy z Iwo Jimy
Hačimicu to Clover
Hana
Children
Odplata
Soredemo boku wa yattenai
Strawberry Shortcakes
2005 About Love
Fîmeiru
Kasutamu-meido 10.30
Naisu no mori: The First Contact
Scrap Heaven
Shisso
Su-ki-da
2004 Antena
Dare mo širanai
Chuť čaje
Kyûteî Hanî
Niwatori wa hadashi da
Paččigi!
Rijú
Survive Style 5+
69
2003 Hana
Kakuto
Kantoku kansen
Soumrak samurajů
Svetlá budoucnost
2002 Frog River
Rokkun rouru mishin
2001 Gojira, Mosura, Kingu Gidorâ: Daikaijû sôkôgeki
Hasshu!
Misuzu
Sora no ana

TV seriály

2014 Zoku. Saigo Kara Nibanme no Koi (TV seriál)
2013 Pan to soup to neko bijori (TV seriál)
2012 Bunšin (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2010 Ayashiki bungô kaidan (TV seriál)
Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
2008 Aoi Yu x 4tsu no Uso Camouflage (TV seriál)
2 Cool (TV seriál)

TV pořady

2010 Kaidan - Horror Classics (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace