foto

Steve Skrovan

  • nar. 4.3.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Fred & Vinnie

Dokumentární

2006 An Unreasonable Man

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 V dobrém i zlém (TV seriál)
Kennyho velký bratr (S04E07)
Rozvod (S04E05)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Tak dost, pane neřáde (S02E08)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Tatínkova holčička (S01E10)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Movie (S04E14)

Dokumentární

2006 An Unreasonable Man

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Larry, kroť se (TV seriál)
Trick or Treat (S02E03)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
The Movie (S04E14)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Ticket (S04E04)
The Pitch (S04E03)
1989 Totally Hidden Video (TV seriál)

Dokumentární

2005 Everybody Loves Raymond: The Last Laugh (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky