foto

Camilla Nesbitt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Ultimo 4 - L'occhio del falco (TV film)
2011 Il delitto di Via Poma (TV film)
2010 Un cane per due (TV film)
2009 Il Grande sogno
2007 Maria Montessoriová (TV film)
2006 Non prendere impegni stasera
1999 Ultimo (TV film)
1998 Komando posledních (TV film)
Simpatici & antipatici
1993 Quattro bravi ragazzi
Ribelle, La
1992 La Discesa di Aclà a Floristella
1986 Romance

TV seriály

2016 Solo (TV seriál)
2008 Crimini bianchi (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2004 Cuore contro cuore (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Made in Italy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky