foto

Sean Lawlor

  • nar. 25.1.1954
    Dublin, Irsko
  • zem. 10.10.2009 (55 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Now Here
2009 Megažralok vs. obří chobotnice
The Black Waters of Echo's Pond
2008 Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů (TV film)
Live Fast, Die Young
2007 30,000 mil pod mořem
Blue Rose, The
On Broadway
2006 Club Soda
2003 Flush
Red Roses and Petrol
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2001 Zulu 9
1998 Winchell (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Titanic
1996 35 Aside
Nezvěstný
Trojan Eddie
Ve jménu IRA
Vesmírní trakeři
1995 Statečné srdce
1993 Ve jménu otce
1992 Cesta na západ
1990 Putování za láskou (TV film)
1989 Tuláci
1988 Reefer and the Model
Taffin

TV seriály

1998 Mia, moja láska (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Memento Mori (S04E13)
1997 Night Man (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Trojice (S02E06)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1991 Murder in Eden (TV seriál)
1987 Lost Belongings (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Steele Hanging in There: Part 2 (S05E03)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Roses de Dublin, Les (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Bracken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace