foto

Gerda Stevenson

  • nar. 1.1.1959 (60 let)
    Peeblesshire, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Statečné srdce
1992 Blue Black Permanent

TV seriály

2014 Shetland (TV seriál)
Dead Water: Part 2 (S02E04)
Dead Water: Part 1 (S02E03)
1999 Life Support (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1994 The High Life (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1987 Inspektor Taggart (TV seriál)
Vraždící filozofie (S03E01)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Square Mile of Murder (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The Late Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace