foto

John Murtagh

  • nar. 1943

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sasquatch
2002 Solid Geometry (TV film)
2000 Drsná škola (TV film)
Holčičky na zabití
Spoluvina
1999 Gregoryho známosti
1996 Small Faces
1995 Rob Roy
Statečné srdce
1990 Silent Scream
1987 Čtvrtý protokol
1979 A Sense of Freedom

TV seriály

2002 River City (TV seriál)
2000 Glasgow Kiss (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Intimate Contact (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1981 The Treachery Game (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
1979 Charles Endell, Esq (TV seriál)
1978 The Standard (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace