foto

Joe Penhall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Králové zlodějů
2015 Birthday (TV film) - divadelní hra
2009 Cesta
Mojžíš Jones (TV film)
2005 Blue/Orange (TV film)
2004 Nezničitelná láska
The Long Firm (TV film)
2000 Hlasy v hlavě
1995 Go Back Out (TV film)

TV seriály

2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)

Herecká filmografie

Filmy

2004 The Long Firm (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky