foto

Joe Penhall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Králové zlodějů
2015 Birthday (TV film) - divadelní hra
2009 Cesta
Mojžíš Jones (TV film)
2005 Blue/Orange (TV film)
2004 Long Firm, The (TV film)
Nezničitelná láska
2000 Hlasy v hlavě
1995 Go Back Out (TV film)

TV seriály

2017 Mindhunter (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Long Firm, The (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Mindhunter (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Mindhunter (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace