foto

Greg Weisman

  • nar. 28.9.1963 (56 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Shimmer a Shine (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Hlas svobody (S01E12)
2014 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Síla v temnotách (S01E08)
Imperiální akademie (S01E05)
Droidi v nesnázích (S01E02)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
2012 Želvy Ninja (TV seriál)
2011 Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 Young Justice (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Senzační Spider-Man (TV seriál)
2006 Legion of Super Heroes (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Robotí superopice v akci! (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
2001 Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
1994 Gargoyles (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Young Justice (TV seriál)
Away Mission (S03E05)
Private Security (S03E04)
Eminent Threat (S03E03)
další epizody (5)
2001 Max Steel (TV seriál)
1994 Gargoyles (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Tajemství starých mistrů (S01E04)
2010 Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
2008 Senzační Spider-Man (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Young Justice (TV seriál)
Away Mission (S03E05)
Private Security (S03E04)
Eminent Threat (S03E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky