foto

Mičiko Ai

  • nar. 17.1.1930 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Ninkjó recuden: Otoko
Onna toseinin: otanomóšimasu
1969 Zankoku idžó gjakutai monogatari: Genroku onna keizu
1968 Óoku emaki
1966 Nemuri Kjóširó: Tadžóken
Široi kjotó
1964 Nemuri Kjóširó: Džojóken
1963 Edo mudžó
Jakuza no kunšó
Joru no haitó
Kókó sannensei
Maiko to ansacuša
Teuči
1962 Aobadžó no oni
Nagadosu čúšingura
Sóran wataridori
Zoku Šin akumjó
1961 Akumjó
Daibosacu tóge: Kankecuhen
Ginzakko monogatari
Hana no kjódai
Kodači o cukau onna
Kóšoku ičidai otoko
Midaregami
Onna no curihaši
Uta wa tóge o koete
Zenigata Heidži torimono hikae: Bidžinzame
Zenigata Heidži torimono hikae: Joru no enmadžó
Šaka
Šin Gendži monogatari
1960 Daibosacu tóge
Dare jori mo kimi o aisu
Fu'un šógidani
Futari no musaši
Fúrai monogatari: Abare hiša
Jókaden
Kagamijama kjóenroku
Kóga no miššhi
Ruten no óhi
Zoku Džiročó Fudži
Óejama šutendódži
1959 Džiročó Fudži
Džóen
Fúrai monogatari: Ninkjóhen
Jútaró kodan
Kagero ezu
Kurenai azami
Mačibugjó nikki: Tekka botan
Ojakušazame
Seki no jatappe
Senbazuru hičó
1958 Benten kozó
Cukihime keizu
Edokko macuri
Fúraibó ičiban šóbu
Hanataró džumon
Iga no suigecu
Jókina nakama
Júkjó gonin otoko
Nanabanme no mišši
Nuregami kenpó
Tókaidó no jaródomo
Zenigata Heidži torimono hikae: Hačinin no hanajome
Zenigata Heidži torimono hikae: Jukionna no ašiato
Zenigata Heidži torimono hikae: Onibi tóró
Čúšingura
1957 Gendži monogatari: Kifune
Ginga no mijako
Inazuma kaidó
Juki no wataridori
Kaibjó jonaki numa
Mangoró tengu
Mori na išimacu
Nidžúkjúnin no kenkadžó
Odoriko
Sutadžio wa tenjawanja
Ukifune
Zenigata Heidži torimono hikae: Megicune jašiki
Óedo ninki otoko
Širanui zukin
1956 Cukijo no ahódori
Hana no wataridori
Hanajome no tameiki
Hanazukin
Jadžikita dóčúki
Joru no kawa
Kenka ošidori
Mataširó kenka tabi
Nišimoto gjódžóki
Zangiku monogatari
Zenigata Heidži torimono hikae: Hitohada kumo
Zenigata Heidži torimono hikae: Šibidžin furo
Zenigata Heidži torimono hikae: Šibidžinburo
Zoku Hanazukin
1955 Akutaró uridasu
Cumiwatari misemono zamurai
Císařovna Jang Kwei-Fei
Hotaru no hikari
Kaitó to hangan
Komusó henge
Otósan wa ohitojoši
Zenigata Heidži torimono hikae: Dokuro kago
1954 Awaodori tanuki gassen
Bančó sara jašiki: Okiku to Harima
Date sódó: Haha goten
Hana no bjakkotai
Kaibjó Okazaki sódó
Kaibjó omagacudži
Kimimačibune
Maiko monogatari
Nageutasamon sanban tegara: Fukumen dokurotai
Nagurikomi songokú
Uwasa no onna
1953 Daibosacu Tóge Dainibu: Mibu to Šimabara no maki – Miwa kamisugi no maki
Kaibjó Arima goten
Kenkagasa
Sunae džubaku
Zoku Sunae džubaku: Jukidžoró
Zoku Uogaši no Išimacu
1952 Kuizu Kjódžidai
Tobiččo hangan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky