foto

Curtis Credel

  • nar. 21.10.1944 (74 let)
    Washington, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Hot Heir
Ohnivé oči
1983 Good-bye Cruel World
Poslední ninja (TV film)
1981 Hard Country
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
1978 Odvrácená strana hor II
Two-Five, The (TV film)
1977 Pine Canyon Is Burning (TV film)
Polda a bandita
1975 Pistole
1973 Extreme Close-Up

TV seriály

1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemný rituál (S02E11)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Rozbouřené vody (S04E04)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace