foto

Steve Gray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 American Dream
2011 Tooty's Wedding
2010 Freestyle
2005 Blood

TV seriály

1982 Q.E.D. (TV seriál)

Dokumentární

2019 Hatton Garden: The Inside Story (TV film)
Who Should Get to Stay in the UK? (TV seriál)
2016 Project Greenglow: The Quest for Gravity Control (TV film)
2015 Speciální jednotky: Pekelný týden (TV seriál)
2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)
2013 Odhalená Itálie (TV seriál)
2012 Dva tisíce let starý počítač
Můj život dospělého dítěte (TV film)
Titanoboa: Had (TV film)
2011 Seznamte se se Sloním mužem (TV film)
2009 Ledová hlídka (TV seriál)
2008 Britain from Above (TV seriál)
Secrets of the Jesus Tomb (TV film)
Záhadná Sahara (TV film)
2007 Discovery Atlas: Jihoafrická republika, jak ji neznáte (TV film)
Great Wall of China, The (TV film)
Vězněm v cizině (TV seriál)
2006 Britain's First Suicide Bombers
Challenger: Odpočítávání ke katastrofě (TV film)
Objevné plavby (TV seriál)
Poslední naděje na spásu: Gorily s Joem Simpsonem (TV film)
Poslední naděje na spásu: Tygři se Sanjeevem Bhaskarem (TV film)
Země světa (TV seriál)
Záchrana Ronalda Reagana (TV film)
Život ve tmě
2005 Kill Me If You Can (TV film)
Osudy lidských společností (TV seriál)
Poslední naděje na spásu: Tapíři s Vicem Reevesem (TV film)
Přežít! (TV seriál)
2004 Black September (TV film)
Light Fantastic (TV seriál)
Making It at Holby (TV film)
Vteřiny před katastrofou (TV seriál)
2003 Arafat Investigated (TV film)
BodyShock (TV seriál)
Dny, které otřásly světem (TV seriál)
Imagine (TV seriál)
Lidské smysly (TV seriál)
2001 Vesmír (TV seriál)
1997 Auntie: The Inside Story of the BBC (TV seriál)
One Foot in the Past: One Foot in Broadcasting House (TV seriál)
1994 Záhady minulosti (TV seriál)
1991 Secret History (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)
1986 Equinox (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace