foto

Andrew Schofield

  • nar. 12.10.1958 (61 let)
    Kirkby, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Act of Grace
2007 Liverpool Nativity (TV film)
2006 Dead Man's Cards
2004 I'm a Juvenile Delinquent, Jail Me! (TV film)
2002 Revengers Tragedy
2001 A Heap of Trouble
2000 Liam
Není nad Jimmyho
1998 Three Businessmen
1997 Rules of Engagement (TV film)
1996 Hamlet
Sharpova mise (TV film)
1994 Requiem Apache (TV film)
Self Catering (TV film)
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1988 Vzdálené hlasy, klidné životy
1986 Sid a Nancy
1985 No Surrender

TV seriály

2017 Little Boy Blue (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Cilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
Stan the Man (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Maisie Raine (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
1995 Jake's Progress (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1987 Marksman, The (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
1978 Kidnapped (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sharpe: The Legend - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky