foto

Krista Gall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Can't Have You
2015 Tales of Halloween
2014 Lost Girls, The
Preservation
2013 Penny Dreadful Picture Show, The
Všechny roztleskávačky zemřou
2012 Dorothy and the Witches of Oz
2011 Žena
2009 Offspring
2007 Schooled
The Girl Next Door
2005 Headspace

TV seriály

2019 Vida (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2017 The Mayor (TV seriál)
Buyer's Remorse (E03)
The Filibuster (E02)
Pilot (E01)
Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (S01E13)
A Hostile Jury (S01E10)
Opening Statements (S01E09)
další epizody (11)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
7th (S01E07)
Shell (S01E06)
další epizody (8)
2015 Married (TV seriál)
The Waiter (S02E13)
Gymnastics (S02E12)
Triggers (S02E11)
další epizody (13)
2014 Married (TV seriál)
Family Day (S01E10)
Halloween (S01E09)
The Old Date (S01E08)
další epizody (10)
2012 Smrtelné hříchy (TV seriál)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace