foto

Maria Luísa Mendonça

  • nar. 30.1.1970 (50 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ela Disse, Ele Disse
Horácio
O Olho e a Faca
2018 Todo Clichê do Amor
2013 Habi, La Extranjera
2011 O Homem do Futuro
2010 Luz nas Trevas: A Volta do Bandido da Luz Vermelha
Suprema Felicidade, A
2009 A Mulher Invisível
Insolação
Se Eu Fosse Você 2
2008 Nossa Vida Não Cabe Num Opala
2007 Magnata, O
Querô
2005 Jogo Subterrâneo
2003 Vzpoura ve věznici Carandiru
2002 As Três Marias
1996 Osvícené srdce
Quem Matou Pixote?

TV seriály

2018 Segundo Sol (TV seriál)
Magnífica 70 (TV seriál)
O Fim (S03E10)
O Clube do Inferno (S03E09)
O Dia Seguinte (S03E08)
další epizody (10)
2016 Magnífica 70 (TV seriál)
Minutos Finais (S02E10)
O Golpe (S02E09)
O Festival, o Padre e o Delegado (S02E08)
další epizody (10)
2015 Magnífica 70 (TV seriál)
Os Magníficos (S01E13)
Divisão de Lucros (S01E12)
O Lançamento (S01E11)
další epizody (13)
2009 Ještě jedna šance (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
2006 Minha Nada Mole Vida (TV seriál)
2005 Carandiru, Outras Histórias (TV seriál)
Mandrake (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
Senhora do Destino (TV seriál)
Um Só Coraçăo (TV seriál)
2001 Maias, Os (TV seriál)
Os Normais (TV seriál)
Sítio do Pica-Pau Amarelo (TV seriál)
2000 Muralha, A (TV seriál)
1998 Corpo Dourado (TV seriál)
1995 Engraçadinha... Seus Amores e Seus Pecados (TV seriál)
Explode Coração (TV seriál)
1993 Renascer (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky