foto

Jumiko Kobajaši

  • nar. 18.6.1979 (41 let)
    prefektura Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Crayon Šinčan: Gekitocu Rakugakingudamu to hobo jonin no júša
2019 Kureyon Shinchan: Shinkon Ryokō Harikēn ~Ushinawareta Hiroshi~
2014 Hózuki no reitecu
2013 Aura
2012 Asura
Eiga Jewelpet Sweets Dance Princess
Hori-san to Mijamura-kun
2011 Carnival Phantasm
Carnival Phantasm: EX Season
Eiga Doraemon: Šin Nobita to tecudžin heidan – Habatake tenšitači
Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Mardock Scramble: Nenšó
2009 Gekidžóban Duel Masters: Lunatic God Saga
2008 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Mahó šódžotai Arusu
2006 Freedom
Gin'iro no kami no Agito
Mai-Otome Zwei
Tennis no ódži-sama
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2005 Gekidžóban Duel Masters: Curse of the Deathphoenix
Irregular Hunter X
2004 Memories Off 3.5
Steamboy
2003 Sakura Wars - The Movie
2002 eX-Driver the Movie
2001 Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!! (TV film)
Motoko no Sentaku, Koi ka Ken... Naku na (TV film)
Puni Puni Poemi
2000 Kirara
Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
eX-Driver

TV seriály

2020 Digimon Adventure: (TV seriál)
Duel Masters King (TV seriál)
2019 Duel Masters!! (TV seriál)
Seigi ka? Júdžó ka? (E51)
Júdžó kecurecu!? (E50)
Gakkó de čódžó taikecu! (E49)
další epizody (51)
2018 Duel Masters! (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Dacueba to ken'eó/Orjóri Miki-čan (S03E11)
Konponteki ni/Išu kakutógisen (S03E10)
Jakan kjódai/Širo no širi ga dai pinči (S03E09)
další epizody (4)
2017 Shinseiki Duel Masters Flash (TV seriál)
2016 Duel Masters Versus Revolution Final (TV seriál)
Gangan Ganko-čan (TV seriál)
Kaitó Joker (2016) (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
2015 Duel Masters Versus Revolution (TV seriál)
Fúsen inu Tinny 2 (TV seriál)
Gunslinger Stratos: The Animation (TV seriál)
Kaitó Joker (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Duel Masters Versus (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Kaitó Joker (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Soul Eater Not! (TV seriál)
2013 Danči Tomoo (TV seriál)
2012 Duel Masters: Victory V (TV seriál)
Džinrui wa suitai šimašita (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Ozuma (TV seriál)
Šin Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2011 Ao no Exorcist (TV seriál)
Dantalian no šoka (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Kamisama Dolls (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
Sister Princess: Re Pure (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Duel Masters: Cross Shock (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Stitch! Zutto saikó no tomodači (TV seriál)
2009 Basquash! (TV seriál)
Gendži monogatari sennenki (TV seriál)
Gokjódai monogatari (TV seriál)
Hipira: The Little Vampire (TV seriál)
Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
ZERO HOUR horobujuku mono! (S05E13)
YESTERDAYS MEMORY torimodošita hibi (S05E12)
XENO fukkacu no daišó (S05E11)
další epizody (13)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Bohové smrti (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Duel Masters Cross (TV seriál)
Kaiba (TV seriál)
Tales of the Abyss (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
MISTY furiorosareru jaiba! (S04E13)
LEGACY kessen seirún! (S04E12)
KEEP OUT šinobujoru madžú! (S04E11)
další epizody (13)
2007 Duel Masters Zero (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Happy Happy Clover (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Rental Magica (TV seriál)
Venus Versus Virus (TV seriál)
Zero Duel Masters (TV seriál)
2006 Bakegyamon (TV seriál)
Chocotto Sister (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Erementar Gerad (TV seriál)
Kamiču! (TV seriál)
Mafukiden: Pandarian (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Aqua Kids (TV seriál)
Bókjaku no senricu (TV seriál)
Duel Masters Charge (TV seriál)
Gantz (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Jumeria (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Ninin ga šinobuden: The Nonsense kunoiči Fiction (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
2003 D.N. Angel (TV seriál)
Ikkitōsen (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Mahó šódžo tai Arusu (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
Sumeba mijako no Cosmos só suttoko taisen Dokkoider (TV seriál)
2002 Bomberman Jetters (TV seriál)
Duel Masters (TV seriál)
Fortune Dogs (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Love Hina Again (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
2001 Dennou Boukenki Webdiver (TV seriál)
Figure 17: Cubasa & Hikaru (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai (TV seriál)
Jobarete tobidete Akubi-čan (TV seriál)
Kinniku banzuke: Kongó-kun no daibóken (TV seriál)
Sister Princess (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar (TV seriál)
2000 Džinzó ningen Kikaider: The Animation (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Love Hina (TV seriál)
Šuku! Sakura saku no wa tódai? Koi? Minna (E24)
Narusegawa Naru, jureru onnagokoro to Keitaró konagona (E23)
Imóto Mei no takurami, miššicu daisakusen sonna (E22)
další epizody (11)
1999 Chou Hatsumei Boy Kanipan (TV seriál)
Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
Masou Kishin Cybuster (TV seriál)
Space Pirate Mito 2 (TV seriál)
Učú kaizoku Mito no daibóken (TV seriál)
1998 Beast Wars Second: Čó seimeitai Transformers (TV seriál)
Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky