foto

Bette Henritze

  • nar. 23.5.1924
    Betsy Layne, Kentucky, USA
  • zem. 22.2.2018 (93 let)
    Lynbrook, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zažít Woodstock
2002 Daleko do nebe
1999 Judy Berlin
1998 Objekt mé touhy
1996 Ohnivé žně (TV film)
1991 Peníze jiných
1986 Brighton Beach Memoirs
1982 Svět podle Garpa
1973 Much Ado About Nothing (TV film)
1972 Msta
Zloději myslí
1971 Nemocnice
1965 Dangerous Christmas of Red Riding Hood, The (TV film)

TV seriály

2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Walking Wounded (S02E19)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace