foto

Reg Lever

  • nar. 4.9.1903
    Chasetown, Burntwood, Staffordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.8.1985 (81 let)
    Fulham, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Yesterday's Hero
1972 Osudová hlídka
1970 Scrooge
1969 Štvanec
1968 Work Is a 4-Letter Word
1961 Touch of Death

TV seriály

1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Mary Barton (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace