foto

Juliane Thevissen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2012 Geliebtes Kind (TV film)
2010 Weihnachten im Morgenland (TV film)
2009 Zarte Parasiten
2008 Vater aus Liebe (TV film)
2007 Der Butler und die Prinzessin (TV film)
2006 Dva miliony hledají tátu (TV film)
2005 Ein Geschenk des Himmels (TV film)
2004 Ein Baby für dich (TV film)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
2001 Besuch aus Bangkok (TV film)

Dokumentární

2012 Eisheimat
2010 Rockabilly Ruhrpott

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace