foto

Michal Hofbauer

  • nar. 6.1.1964
    Praha, Československo
  • zem. 10.1.2013 (49 let)
    Praha, Česko

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ve stínu
2010 Škola princů (TV film)
2009 Normal
Svědomí Denisy Klánové (TV film)
3 sezóny v pekle
2007 Operace Silver A (TV film)
2006 Hezké chvilky bez záruky
2005 Zlá minuta (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film)
Město bez dechu (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (12)

do profilu filmu >>
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace