foto

Jim Jeffrey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 A Teachable Moment
2006 Canada Russia '72 (TV film)
1998 Podezřelý cizinec (TV film)
1997 Prázdná postýlka

TV seriály

2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Dej faleš jako Brackenreid (S10E06)
Vykonstruované obvinění (S10E04)
Lež, jako když tiskne (S10E03)
další epizody (7)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Právo na prohibici (S09E06)
Obnažené dámy (S09E04)
Mark Twain (S09E02)
další epizody (13)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nepostradatelní konstáblové (S08E09)
Vysoké napětí (S08E08)
Pohřbené tajemství (S08E07)
další epizody (15)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Loch Ness Murdoch (S07E07)
Murdochofobie (S07E06)
Vodácké dobrodružství (S07E01)
další epizody (16)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
Murdochův večer v Kanadě (S05E12)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
další epizody (13)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši divů (S04E13)
Líbající lupič (S04E12)
Krvežíznivost (S04E11)
další epizody (12)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Teslův efekt (S03E13)
Nahota (S03E12)
Kat (S03E11)
další epizody (13)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch.com (S02E10)
Velká vražda na univerzitě (S02E07)
Stíny šedi (S02E06)
další epizody (8)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2003 Forenzní faktor (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Dokumentární

2006 Are We Changing Planet Earth? (TV film)
Can We Save Planet Earth? (TV film)
1997 To a Different Beat
1992 Kurt Browning: Life on the Edge (TV film)
Women in the Shadows
1986 Long Lance

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nora Roberts: Polární záře (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky